Tikriausiai teko žiūrėti, kaip pilstomas alus bare? Taip greitai, jog galima net nepastebėti. O kaip atrodo taurė alaus, kurią alumi pripildė barmenas su alaus pilstymo įranga? Kaip manote, kaip atrodytų taurė, jei Jūs pats(pati) pripiltumėte iš butelio ir kiek laiko tai užtruktų? Ir čia slypi ne tik profesionalumas! Todėl, kad alus pilstomas automatiškai ne tik dėl to, kad baro darbuotojas operatyviai atlieka darbą, bet dar ir dėl alaus pilstymo įrenginių ir specialių detalių. Viena iš tokių yra alaus kranas, kuris leidžia patogiai, greitai ir gražiai pilstyti alų.

Alaus pilstymo kranas

„Drinkservice“ alaus kranai yra iš aukso ar chromo su metaliniais antgaliais. Tad kiekvienas kranas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.

Dėl auksinės ir sidabrinės spalvos tokie kranai (kartu su alaus pilstymo įranga) bare atrodo itin reprezentatyviai ir žmogus perkantis alų gali intuityviai jausti, jog gers tikrai skanų alų(!).

Ilgaamžiškumas – auksas ir / ar aukštos kokybės metalas užtikrina ilgą tarnavimo laiką. O juk to būtent ir reikia kiekvienam gėrimų pardavėjui. Todėl „Drinkservice“ siūlomi alaus kranai atitinka aukštos kokybės standartus.

Funkcionalumas – kad barmenas galėtų staigiai pripilti taurę, nes kranas pagamintas taip, kad juo galima būtų patogiai naudotis

Įrangos „ištvermė“.

Iš tiesų kokybiški kranai leidžia aptarnauti daug žmonių per trumpą laiką ir nuolatos pilstyti alų. Pavyzdžiui, populiariame bare yra didelis lankytojų srautas ir kranai visą laiką naudojami. Tad alaus pilstymo įranga, taip pat ir alaus pilstymo kranas turi turėti „ištvermės“, nes tenka nemažas krūvis. Paprastas čiaupas ar kažkoks kranelis neišlaikytų krūvio ir labai greitai sugestų. Tad verta rinktis tikrai geros kokybės (iš aukso ar chromo) kranus alaus pilstymui.

Pilstymo profesionalumas

Vertėtų įsidėmėti tam tikrus dalykus, kurie daro įtaką alaus kokybei.

  • Stiklinės, taurės turi būti itin švarios ir būtinai sausos. Tad reikėtų iš anksto jas paruošti ir pilstyti alų tik į švariai išplautas ir išsausintas taures. (Turbūt esate pastebėję, kad barmenas patikrina, ar taurė tikrai švari, sausa ir tik tuomet pastato taurę ir įjungiamas alaus pilstymo kranas).
  • Laikyti taurę tam tikru kampu, kad teisingai įsipiltų alus ir nesusidarytų per daug putų. (Šitaip ir alus taurėje atrodo reprezentatyviau!)
  • Alus neturi „nusistovėti“, dėl to įpilamas prieš pat patiekiant ant stalo, kad žmogus galėtų iš karto mėgautis gėrimu. Tad dėl to ir svarbi yra tinkama įranga, kuri užtikrintų greitį ir kokybę.
  • Netinkamos laikymo ir pilstymo sąlygos, įranga gali sugadinti net geriausią alų(!) per trumpą laiką, tad vertėtų stengtis to išvengti. Tikrai nėra malonu, kai alaus skonis tampa blogas ar visiškai sugenda. Šitaip prarandama daugiau nei tiesiog investicija į aukštos kokybės įrangą.

Kranas gėrimų pilstymui – kokia kaina?

Krano kaina priklauso nuo tam tikrų aspektų, bet „Drinkservice“ parduodami tik kokybiški gėrimų pilstymo kranai itin patrauklia kaina! Kokybė, funkcionalumas, techninės savybės – be galo svarbūs dalykai kiekvienam gėrimų pardavėjui. Taip pat ir išvaizda, kuri irgi turi įtakos. Visa tai suteikia kranai pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų: aukso, chromo ir kitų metalų (tokius ir siūlome!). Dėl ko užtikrinamas ilgaamžiškumas ir greitas pilstymas, puikus skonis bei estetika – alaus taurė atrodo nepriekaištingai (tad ypač malonu gerti!).

Alaus kranas iš „Drinkservice“ ir Jūsų alaus taurė bus tobulai pripilta per akimirką!